tiistai 3. elokuuta 2021

TOIMINTA DIKITAALISESSA YMPÄRISTÖSSÄ

1. Kopiraittila


2. Google garage

  • Dikitaalisen hyvinvoinnin perusteet 

Dikitaalinen hyvinvointi tarkoittaa sellaisten terveellä pohjalla olevien käyttötapojen omaksumista, joiden avulla voit nauttia teknologian tuottamista eduista ja pitää teknologian käytön hallinnassasi.
Uskomus siitä, että pystymme tehdä monia asioita saman aikaisesti ei pidä todellisuudessa paikkaansa. Ole läsnä jokaisessa hetkessä ja keskity täysin jokaiseen tehtävään. Tegnologia hallinnassa voit olla täysin läsnä ja aidosti kanssakäymisessä ihmisten kanssa.
Jos haluat parantaa teknologian käyttötapojasi aloita kasvattamaan tietoisuuttasi omista dikitaalisista tavoistasi. Seuraavaksi määritä visio, minkälaisen roolin haluat teknologian olevan elämässässi. Kun tulet tietoisemmaksi teknologian käyttötavoista olet jo matkalla kohti oikean tasapainon löytämistä.
Olennaiset usein käytössä olevat sovellukset ja ohjelmat kannattaa siirtää laitteen etusivulle. Käy keskusteluja enemmän ja mahdollisimman paljon kasvotusten.

  • Onnistu työn haussa 
CV ja työkokemus tuovat ensimmäisenä vaikutuksen työn hakemisessa. Tee kunnollinen CV, jossa kerrot seuraavat asiat. Yhteystiedot, työkokemus, aikaisemmat tutkinnot, motivaatiokirje ja omat haitat ja vahvuudet. Brändää itseäsi säännöllisesti, mutta laadukkaasti. Tee työnhausta järjestälmistä. Valmistaudu työharjoitteluun niin, että kirjoita ylös kysymyksiä mitä haluat tietää työstä ja kysymyksiä mitä luulet haastattelijan saattavan kysyä.

  • Paranna tuottavuutta työssä
Tee lista kaikesta mitä sinun pitää saada päivässä tehtyä. Suunnittele kuinka paljon aikaa jokaisen tehtävän tekemiseen menee. Priorisoi tehtävät tärkeys järjestyksessä.

  • Mikä on hyvä salasana?
Salasanan tulisi olla 12 merkin pituinen, joka sisältää erikoismerkkejä ja numeroita.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti